Préstec i accés al fons

L’Armari de la Memòria treballa per fer del seu arxiu i biblioteca uns serveis tan oberts com siga possible, tractant d’acostar els seus fons documentals (i les històries que amaguen) al conjunt de la ciutadania. La protecció de dades, el dret a la pròpia imatge o la legislació sobre propietat intel·lectual, així com l’estat de conservació del document, imposen no obstant considerables restriccions a la difusió d’aquests documents i materials.

Alguns documents només podran consultar-se presencialment en la sala de consulta, o només en versió anonimitzada. Si vols conèixer millor les condicions d’accés, pots llegir el protocol de consulta, préstec, difusió, reproducció i divulgació de fons documentals, o preguntar al personal de l’Armari de la Memòria.

Els fons de la biblioteca de l’Armari de la Memòria en accés lliure podran consultar-se sense necessitat de registrar-se en la sala habilitada a tal efecte pel propi servei. Les persones donades d’alta de manera efectiva com a usuàries del servei, a més a més, podran accedir al préstec. L’accés físic als documents custodiats per l’arxiu de l’Armari de la Memòria requeriran en tots els casos la signatura d’una sol·licitud i un compromís de confidencialitat, que pots descarregar en aquesta mateixa pàgina. Si vols registrar-te com a usuària de la biblioteca o bé visitar l’arxiu personalment i realitzar una consulta presencial, contacta amb antel·lació per concertar una cita a través del correu.

Si t’interessa conèixer el nostre arxiu en línia d’una manera més visual i atractiva, prioritzant els documents digitalitzats sense restriccions d’accés, et recomanem que consultes el nostre repositori en línia, o fins i tot que et deixes portar per la intuició o l’atzar i proves a navegar a través de les altres seccions que permeten explorar el catàleg a través del mapa, la línia de temps o les històries que et proposem. Si eres professional de la investigació, en canvi, probablement et resulte més pràctic i eficaç consultar el catàleg complet i ben estructurat a través de l’OPAC del Sistema Arxivístic Valencià en Xarxa.

En aquests moments, estem treballant per anar incorporant cada dia més documents als catàlegs i fer-los accessibles en línia. Si busques un document concret o tens una consulta informacional, et convidem a contactar-nos.

Horari: de dilluns a divendres, 9-14 i 15-19 hores
Telèfon de contacte: 659 770 488
Mail de contacte: larmari@gva.es

Tornar a la pàgina principal

Menú