Avís legal

INFORMACIÓ DEL TITULAR

L’ARMARI DE LA MEMÒRIA (marca de l’ESPAI DE LA MEMÒRIA LGTBI, servei de la GENERALITAT VALENCIANA, d’ara en avant “L’ARMARI DE LA MEMÒRIA”), amb CIF S4611001A, domicili en c/ de la Democràcia, 77, Ciutat Administrativa 9 d’Octubre-Torre 3, 46018 de València, és el titular del domini larmari.gva.es. El correu electrònic de CONTACTE és larmari@gva.es.

Recomanem LLEGIR ATENTAMENT el present avís legal i altres polítiques de la nostra web (Política de Privacitat i Política de Cookies) abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.

Qualsevol ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la seua submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

GARANTIES I RESPONSABILITATS

L’ARMARI DE LA MEMÒRIA, a través de la seua pàgina web, ofereix informació sobre les seues activitats i serveis de manera genèrica. La persona usuària que accedeix a la web reconeix i accepta voluntària i expressament la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que puga infringir la llei o les condicions establides en aquests termes legals, i en aquest cas podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establides.

L’ARMARI DE LA MEMÒRIA es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la seua configuració i presentació i de les condicions generals, així com d’eliminar informació o suspendre temporalment l’accessibilitat a la web.

L’ARMARI DE LA MEMÒRIA no pot garantir:

  1. La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es produïsquen durant la connexió a Internet.
  2. I no es fa responsable dels danys que es pogueren derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web.
  3. L’aplicació de la seua Política de Privacitat a accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a altres webs.
    1. Tot enllaç de tercers a aquesta web haurà de fer-se a la seua pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap mena de manifestació sobre la web, havent de complir, així mateix, amb la resta de previsions d’aquesta normativa.
    1. En cas d’existir enllaços no supervisats per L’ARMARI DE LA MEMÒRIA no s’assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d’aquests enllaços.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts inclosos en la web (textos, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular d’aquesta. Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

Els continguts que poguera contindre la web que no foren de la seua titularitat gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicencia o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

PRIVACITAT

L’ARMARI DE LA MEMÒRIA garanteix la confidencialitat de les dades personals que facilites a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establides per la normativa. Si vols conéixer la nostra Política de Privacitat clica ací.

Menú