Accessibilitat

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat Valenciana, posar tota la informació a la disposició de tota la ciutadania, evitant l’exclusió i promovent l’accessibilitat per a aconseguir la universalització de la informació. L’objectiu és que el major nombre possible de persones puguen navegar per les seues pàgines sense trobar dificultats d’accés.

El tamany de les fonts utilitzades és adaptable i el visitant pot canviar-lo d’acord amb les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposen d’una opció de menú (Veure – Grandària de text) que li permetrà engrandir i reduir les fonts, i pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentre prem la tecla Control.

Aquest portal web ha sigut desenvolupat seguint la norma UNE 139803:2012 i s’ajusta a les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI) del Consorci per a la World Wide Web (W3C) per al seu nivel AA.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a seguir millorant de manera contínua l’accessibilitat d’aquest portal. Per això esperem la seua col·laboració i els convidem a ajudar-nos a continuar millorant aquest lloc web mitjançant l’enviament dels seus comentaris i suggeriments en la secció de “Contacte” que figura al peu de pàgina d’aquest portal.

Menú